Zendingen 

Verzending van uw bestelling

Door onze complete landelijke dekking met steunpunten op de bloemenveilingen in Aalsmeer ( Flora Holland ), Ede ( Plantion ) en ons distributie punt in Meppel, kunnen wij rustig stellen dat we een uitstekende landelijke dekking hebben.

Ons team van zeer ervaren bloembinders binden en steken de rouwarrangementen in onze ambachtelijke bloemenwinkel die ruim 40 jaar ervaring heeft in het maken van de mooiste boeketten, bloemstukken, rouwboeketten, kransen en speciale vormen, neem gerust even contact op om uw speciale wensen invulling te geven. Bij ons is bijna niets onmogelijk!

Iedere dag veiling verse aanvoer van de meest bijzondere bloemen.

Uw bestelling wordt  bezorgd op de dag en tijdstip die we zijn overeengekomen. U kunt uw bestelling on line volgen via het trackingnummer. 

Indien u voor een tijdszending kiest garanderen wij dat de bloemen op elk gewenst tijdstip worden afgeleverd.

Houdt u rekening dat op bepaalde locaties, zoals feestlocaties, kerken en (kleinere) uitvaartcentra niet de gehele dag iemand aanwezig is om de bloemen in ontvangst te nemen, informeer daarom hoe het zit met uw aflever locatie, wij kunnen daar geen verantwoording voor nemen.

Soms kan het bij twijfel beter zijn om de bloemen op het huisadres te laten afleveren.

De meeste crematoria nemen geen bloemen aan wanneer de overledene nog niet ligt opgebaard op de locatie

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.  Er wordt bijzondere zorg besteed aan tere producten zoals rouwbloemen.

Door onze ruime ervaring hebben we goede contacten met bijna alle uitvaartcentra en crematoria door heel Nederland.

Onze verpakkingsmiddelen zijn groot en sterk genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.